A Waterlogic irodai vízautomatája nem csak extrém módon kedvező. Az egyedülálló higiéniai koncepciónak megfelelően Ön egészséges és kiemelkedően ízletes vizet kap.


Víz az Ön irodája számára

Az egészséges és friss víz a munka során elengedhetetlen és ennek rendelkezésre kellene állnia minden munkatárs számára. Ennek során azonban fontos szerepet játszik, hogy az ivóvíz ellátás hogyan kerül megszervezésre. Az, hogy az irodai vagy más munkahelyekre szánt vízadagoló számos előnnyel rendelkezik, időközben széles körben ismert. Az, hogy milyen nagyok a különbségek a különböző modellek és gyártók között, kiegészítésként minden vállalkozásnak figyelembe kellene vennie.

Előnyök:

  • Nagyon jó ár/érték arány
  • Munkaidő megtakarítás
  • Több fokozatú higiénia technológia
  • Verhetetlen ökoegyensúly
  • Országos Waterlogic technikusi hálózat


A Waterlogic alkalmazására egyszerre több jó ok is van a pénzügyi előnyöktől az egészségügyig. Ettől eltekintve a dizájn modern és egyidejűleg egyszerű, így a víz az irodai alkalmazottak és ügyfelek részére optikai élményt is kínál.

 

Jobb minőség kevesebbért

Mindegy, hogy munkatársainak palackozott vizet vagy cserélhető ballonokkal felszerelt adagolót bocsát rendelkezésre: A Waterlogic irodai ivóvíz adagoló jellemzően csökkenteni fogja költségeit.  Mert Ön nálunk csak a vízautomata bérletét fizeti - mást nem! Palackozott víz rendelése esetén végül nem csak magát a vizet kell fizetni. A víz és a műanyag palackok csomagolása, a különböző termelési folyamatok és a teljes szállítás is szerepel a számláján. Ez mind plusz költség, amit probléma nélkül megspórolhat.

Azért, hogy  a vízautomata a lehető legalacsonyabb költséggel járjanak, közvetlenül a meglévő vízvezetékhez csatlakozunk. Így az elképzelhető legkedvezőbb vízforrást használjuk, és ezenkívül segítünk Önnek a munkaidő leghatékonyabb kihasználásában. A Waterlogic használata esetén nem kell egy alkalmazottnak sem a palackok rendelésével, raktározásával és elszámolásával törődnie, mert a vízvezeték mindig rendelkezésre áll.


Tökéletesen megtisztított víz

Természetesen az irodai víznek nem csak kedvezőnek kell lennie. Mindenekelőtt a tisztaság a döntő, amelyet speciális, 3 fokozatú higiénia rendszerünk biztosít. Első lépésben a vizet egy szénszűrő tisztítja meg hatékonyan a szennyeződésektől és a klórtól.  Ez nem csak a tisztaság szempontjából fontos, hanem gondoskodik a különösen jó ízről is. A Waterlogic végezetül minden eszköznél UV fényt használ, hogy biztonságosan eltávolítsa a veszélyes csírák különböző fajait. Ezért a Firewall®-lal egy saját technológiát fejlesztettünk ki szabadalmaztattunk. Végezetül a külső oldalon a maximális biztonságot garantáló antimikrobiális BioCote® technikát találja. A kitüntetett technika segítségével a vizünk tisztasága 99,9999% körüli – minden időben, független labortesztek által bizonyítva.


Ön javítja a környezeti egyensúlyt

Az, hogy irodája számára vízadagolóink közül akar vásárolni vagy bérelni, nem bír jelentőséggel. Ön minden esetre felkínálja a saját ökoegyensúly pozitív befolyásolásának lehetőségét. A Waterlogic berendezések vezetékes vízhez történő csatlakozása több tényező által védi környezetünket azzal, hogy csökkenti a CO2 szennyezést:

  • Kevesebb szemét a műanyag palackok mellőzésével
  • Nincs energiafelhasználás a műanyag palackok, ballonok gyártása kapcsán
  • CO2 kibocsátásra nem kerül sor a szállítás során
  • Különösen energiahatékony technika

A mai üzleti életben lévő imidzs szempontjából igen fontos a környezettudatosság megmutatása. Ennek kapcsán vízadagolóink segítenek az irodáknak, mert a természetvédelemhez történő hozzájárulás kézenfekvő. A palackos vízzel összehasonlítva a CO2 kibocsátás 72%-kal csökkenthető. Az ökológiai előny általában annál nagyobb, minél nagyobb mértékű az ivóvíz használata. Tudjon meg minél többet a fenntarthatóság témájáról a vízadagolók használatának köszönhetően.


 

Teljes szolgáltatással rendelkező vízautomaták irodák számára

Célunk, hogy Önnek az összes műszaki előny mellett optimális szervizt is kínáljunk. Mivel az irodai vízadagolók optimálisan egyesítik az árat és a szolgáltatást, nem kell gondot csinálnia a Waterlogic vízadagoló ellenőrzéséből. Képzett technikusaink biztosítják a rendszeres szervizt, amelyet a havi alapdíj tartalmaz.

A különböző modellek közti választásban is szívesen segítenek munkatársaink. Ennek során a helyiségeket ugyanúgy figyelembe vesszük mint azoknak a munkatársaknak a számát, akiket tiszta és egészséges vízzel kell ellátni. Ennek során előzetesen a helyszínen megvizsgáljuk, hol a legkedvezőbb az eszköz felállítása. Ez a tanácsadást és műszaki kivitelezést magában foglaló teljes körű szerviz irodai vízadagolóinkat különösen vonzóvá teszi. Havi rögzített ár fejében átvesszük az összes munkát és gondoskodunk arról,hogy Önnek mindig tökéletesen tisztított víz álljon rendelkezésére.
Tanúsítványok

Mi nem csak hiszünk vízadagolóink minőségében, bizonyítékunk is van rá. A Waterlogic által forgalmazott víz adagolók számos nemzetközileg kiemelkedő tanúsítványt kaptak, amelyek a vízminőségért, biztonságért és környezet-tudatosságért kerültek kiadásra. És a fejlesztést még korántsem fejeztük be!

 

Tanúsítványok

Mi nem csak hiszünk vízadagolóink minőségében, bizonyítékunk is van rá. A Waterlogic által forgalmazott vízautomaták számos nemzetközileg kiemelkedő tanúsítványt kaptak, amelyek a vízminőségért, biztonságért és környezet-tudatosságért kerültek kiadásra. És a fejlesztést még korántsem fejeztük be!

 

 

 Ajánljuk ezeket a vízadagolókat

 

WL 1 Firewall®

Rendkívül csendes, használata egyszerű és kényelmes. A nagyméretű szimbólumokat megjelenítő kijelző könnyen értelmezhető és kezelhető. A kiváló tervezés és a minőségi anyagok biztosítják a hosszú élettartamot és az energiatakarékos üzemeltetést.

 Tudjon meg többet

 

 

WL 3 Firewall®

Az LA 3 vízautomata tökéletes minden területeken ahol magas a vízfogyasztás. Adja meg a munkavállalóinak a tiszta, friss és éltető vizet a jobb teljesítmény és a koncentráció jegyében.

Tudjon meg többet

 

 

WL 4 Firewall®

A WL 4 Firewall® egy olyan modern vízadagolóban kombinálja az úttörő technológiát és a nagyszerű dizájnt, amely kristálytiszta vizet ad.

Tudjon meg többet

 

Oldal tetejére

 
 

bővebb információ

Bővebb információ és ajánlatkérés:

Waterlogic Magyarország Kft.

Székhely: 1145 Budapest, Jávor utca 5/A
Adószám: 25425060-2-42

Telefon: + 36 1 883 21 37
E-mail: ajanlatkeres@waterlogic.hu

 

Ajánlatkérés

Kérjen tanácsot szakembereinktől!