Kórházban vagy ápolási otthonokban semmi sem magasabb prioritású mint a higiénia. Pontosan ezt tudja garantálni a fejlett technológiát használó vízautomatáink.


Víz a kórházakban

Az egészségügyi ágazatban különösen fontos a higiéniai szem előtt tartása. Azt, hogy a vízadagoló a szanatóriumban, áll egy kórházi osztályon vagy egy orvosi rendelőben: Biztosak vagyunk benne, hogy baktériumok nem telepedhetnek meg a vízzel együtt.


Vízautomata kórházak és az orvosok számára

Vízadagolóink közvetlenül a vízhálózatra vannak csatlakoztatva a vizet közvetlenül szűrjük és tisztítjuk. Így szennyeződések ki vannak zárva. A minőséget sem bízzuk a véletlenre, kiterjedt, független laboratóriumi vizsgálatok bizonyítják az eredményt: A 99.9999%-ban tisztított vizet. Ez a kivételesen magas szintű tisztaság elengedhetetlen a kórházi vízadagolóknál.


Tökéletes, mint egy otthoni vízadagoló

Egy vízadagoló a szanatóriumban nagyon hasonló követelményeket támaszt mint a klinikai használatban.Különösen nagy tisztaságú víz, nagy számú felhasználókkal. A gép használata rendkívül egyszerű és intuitív.

 

Tisztaság aktívszén szűrővel

Aktívszén szűrőink a vízautomatáinkon belüli higiéniarendszer elengedhetetlen részei. Gondoskodnak a tisztaságról, amit nem csak mérhetünk, hanem érezhetünk is.

Még a legjobb vezetékes víz is tartalmazhat olyan anyagokat, amikre nem szeretne rátalálni az ember, ha választhatna. Ezért az összes vízadagolóba aktívszén szűrőt teszünk, amely a vizet megtisztítja a különböző szennyeződésektől és így az Ön egészségét védi. Egészen mellékesen így kiszűrünk sok olyan anyagot is, amelyek az illatot és ízt negatívan befolyásolják.

Erősebb védelem a  Firewall®-lal

Firewall® rendszerünk egy valamit teljesen egyértelműen megmutat: Még a legjobb technika esetén is javítható valami. Ezért nem maradtunk az általunk használt hatékony UV technológiánál, hanem továbbra is befektettünk a kutatásba és fejlesztésbe, és az innovációt szabadalmaztattuk. Munkánk eredménye egy olyan UV lámpa, amely közvetlenül a vízautomata kiadási pontján helyezkedik el, hogy eltávolítsa a baktériumokat. A folyáskor néhány milliszekundum már elegendő is ehhez.

BioCote® kiegészítő védelmet kínál

Azok között a higiéniai védelmi intézkedések között, amelyeket a Waterlogic technológiával biztosítunk, a BioCote® nélkülözhetetlen. Ennek számunkra egészen egyszerű oka van. Ha az ember mindent megtesz azért, hogy a víz az adagolóból tökéletesen megtisztítva lépjen ki, azért is meg kell mindent tennie, hogy a tisztaságot az utolsó pillanatban ne zavarja meg semmi. Ezért minden egyes eszközön található egy olyan védelem is, amely a külső oldalon hat.


Kényelmes, mint egy vízautomata az orvosnál

Valószínűleg nincs olyan hely a kórházakon, rendelőkön kívül, ahol oly gyakran megállnának a beteg emberek. Számukra különösen fontos a tiszta ivóvíz. Ezért kell a vízautomatának is hatékonyan harcolnia a kórokozókkal szemben, akárcsak az orvosnak. A Waterlogic  minden eszköznél UV fényt használ, hogy biztonságosan eltávolítsa a veszélyes csírák különböző fajtáit. A Firewall®-lal egy saját technológiát fejlesztettünk ki és szabadalmaztattunk. A külső oldalon a maximális biztonságot garantáló antimikrobiális BioCote® technikát találja.

Olcsó, egyszerű használat

A Waterlogic vízadagoló jellemzően csökkenti fogja költségeit.  Mert Ön nálunk csak a vízadagoló bérletét fizeti - mást nem! Palackozott víz rendelése esetén végül nem csak magát a vizet kell fizetni. A víz és a műanyag palackok csomagolása, a különböző termelési folyamatok és a teljes szállítás is szerepel a számláján. Ez mind plusz költség, amit probléma nélkül megspórolhat.

Azért, hogy  a vízautomaták a lehető legalacsonyabb költséggel járjanak, közvetlenül a meglévő vízvezetékhez csatlakozunk. Így az elképzelhető legkedvezőbb vízforrást használjuk.

 

Tanúsítványok

Mi nem csak hiszünk vízautomatáink minőségében, bizonyítékunk is van rá. A Waterlogic által forgalmazott vízautomaták számos nemzetközileg kiemelkedő tanúsítványt kaptak, amelyek a vízminőségért, biztonságért és környezet-tudatosságért kerültek kiadásra. És a fejlesztést még korántsem fejeztük be!

 

 

Ajánljuk ezeket a vízautomatákat

 

WL 2 Firewall®

Rendkívül csendes, használata egyszerű és kényelmes. A kiváló tervezés és a minőségi anyagok biztosítják a hosszú élettartamot és az energiatakarékos üzemeltetést. Ez utóbbi ellenére magas hatékonysággal tisztítja meg az ivóvizet.

 Tudjon meg többet

 

WL 3 Firewall®

A WL 3 Firewall® tökéletes minden területeken ahol magas a vízfogyasztás. Adja meg a munkavállalóinak a tiszta, friss és éltető vízet a jobb teljesítmény és a koncentráció jegyében.

 Tudjon meg többet

 

 

Oldal tetejére

 
 

bővebb információ

Bővebb információ és ajánlatkérés:

Waterlogic Magyarország Kft.

Székhely: 1145 Budapest, Jávor utca 5/A
Adószám: 25425060-2-42

Telefon: + 36 1 883 21 37
E-mail: ajanlatkeres@waterlogic.hu

 

Ajánlatkérés

Kérjen tanácsot szakembereinktől!